topimg3

Singbackinspelningar, Möhippor, Svensexor

Många har säkert känt sig lockade att få stå i en studio och sjunga sin favoritlåt med en bra musikbakgrund, precis som de stora stjärnorna och de i de olika TV-programmen de senaste åren, t. ex. Idol, Sikta mot stjärnorna och Fame Factory.

Det är lätt ordnat! Kom till Studio Fabriken och sjung i några timmar, och du har får dina musikaliska drömmar på en CD! Förutom att du själv kan ta chansen att spela in en CD så är detta också en fantastisk möjlighet att överraska sin omgivning med, som exempel:

 Den blivande bruden/brudgummen få sjunga in en CD på sin möhippa/svensexa (som givetvis sedan kan användas att spelas upp på bröllopsfesten).

 En trevlig födelsedagspresent för de som älskar att sjunga, men aldrig fått chansen.

 Personalen på företaget som kanske vill/behöver göra något avkopplande, personalvård på ett enkelt och trivsamt sätt.

 Idrottslaget som just presterat en bra säsong eller står inför en viktig uppgift, kan  behöva något avkopplande och stärkande!

 Eller varför inte själv sjunga in några låtar och överraska vänner och släkt inför t.ex. jul. En annorlunda present!

Studio Fabriken har flera hundra låtar som singbacklåtar. Saknas någon låt finns det möjlighet att ibland kunna ”tvätta” bort sången/texten från en originallåt med bra resultat. Studion erbjuder olika möjligheter att göra en singbackinspelning, allt från en ”typisk” möhippe/svensexa-inspelning på 1,5 till 2 timmar, till att skräddarsy inspelningen till just passa ditt/ert arrangemang. Allt från att alla närvarande är med sjunger i refrängerna på låtarna, till att ”Offret” själv spelar gitarr, piano m.m. till sina egna favoritlåtar.

Hör av dig, så berättar vi mer!

© Copyright · Studio Fabriken